top of page
_X4A8706_LOWER_RES.jpg

Mind-Body-Energy Coach Opleiding

Maak het onbewuste bewust - van verwonding naar een wonder

Wil jij ook zelf ervaren en leren hoe je de verborgen geheimen van de huid kunt onthullen? Hoe je verwondingen kunt herkennen en transformatie kunt bewerkstelligen om de wonderen en talenten in jou te laten bloeien? Dan is de opleiding tot Mind-Body-Energy Coach van de Huid iets voor jou.

Waarom kiezen voor onze opleiding?

Wil jij ook een levenslange transformatie ervaren en successen behalen door het opdoen van diepgaande kennis over de diepere betekenis van huidproblemen op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau? 


De opleiding tot Mind-Body-Energy Coach ondersteunt jou om een ervaren deskundige te worden en jou te bemoedigen op reis te gaan naar zelfontdekking en transformatie. 

Willemijn Bos, heeft tientallen jaren ervaring in niet alleen de reguliere geneeskunde maar heeft zelf een verdiepingsslag gemaakt naar de holistische geneeskunde. Hierdoor is zij een autoriteit op het gebied van huidlagen, mentaal-emotionele en energetische genezing.


Volg de opleiding samen met gelijkgestemde individuen die samen op reis gaan om de diepten van de huid en het zelf te verkennen en te begrijpen.

Wat komt aanbod tijdens de opleiding:

Het Vier Lagen Model van de Huid

Deze vier stappen n.a.v. de vier huidlagen vormen samen een holistische benadering van welzijn, waarbij fysieke, mentale, emotionele en energetische aspecten van ons wezen worden geïntegreerd en in verband worden gebracht met de gezondheid van onze huid en ons algehele welzijn.

Holistische Benadering van Welzijn

De opleiding tot Mind-Body-Energy Coach onderscheidt zich op een krachtige manier door een diepgaande en holistische benadering van zelfontwikkeling en welzijn te bieden, met de huid als de spiegel van deze innerlijke reis.

"Ontdek de schoonheid diep verscholen in jezelf, net zoals we de geheimen van de huid onthullen. De reis van verwonding naar wonder begint binnenin"

Woman

Wat deze opleiding uniek maakt, zijn de volgende kenmerken:

✔ Deskundige Begeleiding:

De opleiding wordt geleid door Willemijn Bos, een autoriteit op het gebied van holistische geneeskunde, met tientallen jaren ervaring. Haar expertise en passie voor persoonlijke groei maken deze opleiding bijzonder waardevol.

✔ Diepgaande Kennis:

Elk onderdeel van de opleiding duikt diep in de betekenis en symboliek van verschillende huidlagen. De opleiding reikt verder dan oppervlakkige kennis en moedigt jou aan om je eigen begrip van zichzelf en anderen te verdiepen.

✔ Holistische Benadering:

In tegenstelling tot veel traditionele opleidingen richt deze opleiding zich niet op uiterlijke schoonheid, maar omarmt het de volledige persoonlijke transformatie wat resulteert in een schoonheid van binnenuit. Het integreert fysieke, mentale, emotionele en energetische aspecten van ons wezen, waarbij de huid fungeert als een gids naar zelfbewustzijn.

✔ Innerlijke transformatie:

Deze opleiding gaat verder dan alleen het verkrijgen van kennis. Het biedt tools en inzichten om innerlijke transformatie mogelijk te maken. Je leert hoe je negatieve patronen kunt doorbreken en innerlijke harmonie kunt bereiken.

✔ Opleiding van Gelijken:

De opleiding brengt gelijkgestemde individuen samen die zich inzetten voor persoonlijke groei en bewustzijn. Dit creëert een ondersteunende gemeenschap waarin deelnemers elkaar inspireren en stimuleren.

✔ Energetische Wijsheid:

Het unieke aspect van het verkennen van de energetische lagen van de huid onderscheidt deze opleiding van anderen. Het benadrukt het belang van levensenergie en helpt studenten blokkades te identificeren en te overwinnen.

Raindrops on Leaf

Kortom, deze opleiding gaat verder dan de bovenste huidlaag. Het biedt een transformerende reis naar zelfontdekking en innerlijke kracht. Het verenigt wetenschap, spiritualiteit en praktische toepassing in een unieke en krachtige leerervaring.

_X4A8672_LOWER_RES_edited.jpg

Ik ben Willemijn,

Hi

Hoe zit ik zelf in mijn vel? Toen ik mijzelf deze vraag stelde, na het overlijden van mijn moeder in 2019, realiseerde ik mij dat mijn leven zwaar voelde; zwaar in emoties en in mijn lijf.  Ik voelde het verlangen om mijn leven lichter te maken. En dat deed ik. Ik heb onbewuste emoties doorvoeld en losgelaten. 

Daarna was mijn leven als moeder, echtgenoot en vriendin veel lichter en was ik meer in flow! In mijn werk als Dermatoloog voelde ik dat het tijd was voor verandering.

Tree Texture

Wat belangrijke punten:

  • Jaaropleiding: De opleiding zelf zijn op donderdagen in Schiedam of op jou eigen locatie als je een eigen groep hebt, waar je dit mee wil doen. We ontmoeten elkaar maandelijks, met uitzondering van de maanden juli en augustus. In totaal zijn er 10 lesdagen verdeeld over 5 blokken. Elke lesdag biedt een diepgaande lezing, ervaring met behandelingen en zelfreflectie.

  • Lunch: Tijdens de lesdagen geniet je van een heerlijke lunch op een externe locatie, waar je in een ontspannen sfeer kunt socializen met medestudenten.

Skin Texture

Meld je aan

Ben je geïnteresseerd in deze unieke opleiding tot Mind-Body-Energy Coach van de Huid? Wil je meer weten over het programma? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: info@willemijnbos.nl.


"Kies voor transformatie, kies voor zelfontdekking, en laat de wonderen van de huid en het zelf voor jou onthuld worden."

Meld je aan
  • Willemijn Bos Facebook
  • Willemijn Bos Instagram
bottom of page