top of page
Kundalini Willemijn .png

Kundalini Activatie

Transformatie van blokkades, zodat je toegang krijgt tot je eigen bron van creativiteit en potentieel.

Kundalini Energie Activatie | 1-op-1

 

De bloedvaten in de huid zijn de toegang voor levensenergie (voeding en vloeistoffen) en de afvoer van dat wat niet meer dienend is. In de huid kunnen de bloedvaten samengeknepen zijn, waardoor de huid wit van kleur wordt of juist het tegenovergestelde dat ze wijd openstaan met rode verkleuring van de huid. 

 

Afsluiting of samengeknepen bloedvaten kunnen energetisch gezien symbool staan voor afsluiting van je eigen bron van kundalini- of tewel levensenergie. Daarnaast kan een wijde vat met overstroming symbool staan voor lekkage van levensenergie.

 

De bloedvaten met levensenergie lopen in en door de diepe lagen van de huid. Het werken met kundalini-energie geeft ook transformatie in de diepe lagen mentaal-emotioneel en energetisch. En dat straalt uit in de oppervlakte op fysiek niveau; dit is zichtbaar van buiten! 

 

Kundalini- of levensenergie stroomt altijd al subtiel door je lichaam. Het werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Tijdens een kundalini-activatie ontstaat een gerichte zachte krachtige stroom, waarin onderliggende blokkades loskomen en je in contact kan komen met authentieke talenten. 

 

Zelf ervaarde ik dit de eerste keer en dit proces ontvouwt zich steeds verder; ik open elke keer nieuwe lagen.

 

Toen ik gevraagd werd om kundalini-facilitator te worden, voelde ik weerstand. Daarnaast voelde ik een kriebelend verlangen om te ontdekken, wat dit me zou kunnen brengen. Ik had al jaren het gevoel dat ik een soort superpower had, die ik kon gebruiken, als ik de volume knop zou leren doseren. 

 

Het faciliteren van kundalini-activatie geeft mij toegang tot deze zacht gedoseerde superpower. Individueel en in groepen vind ik het bijzonder om te ervaren wat er voor ieder persoon passend opent met kundalini-activaties! Het voelt als een nieuwe dimensie naast het mind-body en energetisch werken. 

 

Als je een persoonlijke kundalini-activatie wil ontvangen, stuur dan een mail. Een sessie duurt

1,5 tot 2 uur. Voor informatie kun je contact opnemen.

Ik bied ook groepsworkshops aan. 

1-op-1

Kundalini Flow Facilitator

Sinds 18 juni 2022 ben ik Kundalini Flow Facilitator. In de Kundalini Flow Facilitator basisopleiding leerde ik Kundalini Activatie sessies te faciliteren zowel individueel als in groepssetting. Tijdens zo'n sessie ontvang ik een initiatie waardoor ik de kundalini energie vanuit zuiverheid help te activeren in mezelf en bij anderen. Ook ondersteunt de training bij het oplossen van blokkades die de levensenergie beperken, en kunnen verborgen bronnen en vergeten weten geactiveerd worden.

Bron: Kundalini Nederland.

Kundalini Facilitator.jpg
Contact Kundalini

Kundalini-activatie | Groepsverband

Een paar jaar geleden gaf ik op mijn werkdagen veel van mijn energie weg. Thuis was ik gedissocieerd en afgeknepen aanwezig voor mijn kinderen en man. Na een periode van innerlijk werk, ging mijn kundalini aan. Ik voelde mijn eigen levensenergie stromen en ontplooide nieuwe kansen binnen mijn werk. Daarnaast kon ik weer aanwezig zijn in mijn lijf, in mijn. gezin en elke keer meer genieten!


Ik vervolgde mijn pad en versterkte mijn eigen anker om aanwezig te blijven en kon mijn vrije energie stroom steeds meer richten!
 

Sinds 2022  faciliteer ik kundalini-activaties aan anderen: een zachte krachtige energie om  blokkades en trauma los te laten en daarnaast  een opening van jou  eigen talenten en potentieel op vele vlakken: je lijf, werk of relatie of andere facetten.

Als je een keer een kundalini-activatie wil ontvangen om jou unieke potentieel en talenten te ontplooien en blokkades los te laten, dan ben je welkom!

 

Hoe gaat dat? 
Je ligt met kleren aan en onder begeleiding van muziek, ontvang je een energetische transmissie waarbij jou eigen levensenergie gaat stromen.  Een sessie duurt ongeveer 2 uur.

Combinatie  van energetische  reis door je levensenergie met persoonlijk afgestemde kundalini-activatie. 

In deze combinatie focussen we eerst op een energetische reis door je levensenergie: zijn er eventuele blokkades en wat kan een verbinding met je eigen levensenergie je brengen. 
Daarna is er ruimte voor reflectie en versnaperingen. 


Aansluitend ontvang je dan een persoonlijk afgestemde kundalini-activatie.
Deze combinatie duurt 3-4 uur. 

Groepsworkshop voor 5-15 mensen
Een groepskundalini-activatie of de een combinatie van energetische reis en kundalini-activatie voor een groep is ook mogelijk.


Dit is mogelijk in een ruimte bij jou in de buurt of je bent welkom in Schiedam. 

Als je voelt dat je dit wil ervaren, stuur me gerust een mail voor een afspraak en de tarieven.

Kundalini Activatie
  • Willemijn Bos Facebook
  • Willemijn Bos Instagram
bottom of page