top of page
Forest

Lezingen, dagretraites, workshops

Lezingen

Willemijn geeft live lezingen en online webinars over het Vierlagen Model van de Huid; fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch en hoe kan je daar de wonden herkennen en de wonderen openen? Willemijn stemt de lezing af op de doelgroep waar ze voor spreekt.

Als je voor jou kliniek of organisatie, willemijn wil uitnodigen voor een lezing, mail dan naar info@willemijnbos.nl

 

Geplande lezingen: 

Er staan een aantal lezingen geplanned voor besloten groepen. Als je op de hoogte wil blijven van komende lezingen, mail dan naar info@willemijnbos.nl

Willemijn Bos.jpg

Agenda lezingen die geweest zijn:

 • December 2023:  lezing over Mind-Body connectie en de Huid op congres voor Nederlandse en Belgische dermatologen SNNDV nascholing 

 • Mei en juni 2023: online lezing ‘Kundalini levensenergie en Jeuk’

 • Juni 2023 online lezing met Tamara de Weijer: ‘De huid als spiegel van de Ziel’

 • November 2022: dermatologencongres Huiddagend lezing over ‘Positieve Gezondheid’

Dagretraite, hele dag

Voor therapeuten, huidtherapeuten, huidpecialisten, dermatologen en artsen of als je zelf een huidaandoening hebt!

 

Dagretraite: Magie van de Huid

 1. Ochtendritueel: De dag begint met een ritueel van verbondenheid, waarbij we samen genieten van een kopje koffie. De aroma's vullen de ruimte en zetten de toon voor een dag vol ontdekking en groei.

 2. Lezing over het Vier Lagen Model van de Huid: Twee uur lang neem ik je mee in de diepten van het Vier Lagen Model van de Huid - fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch. De lezing wordt afgestemd op de specifieke interessegebieden van de deelnemers, wat resulteert in waardevolle inzichten en momenten van reflectie.

 3. Lunchpauze: Een heerlijke lunch volgt, waarbij de tafel gevuld wordt met kleurrijke gerechten. Tijdens het eten is er ruimte om onze gedachten en indrukken van de lezing te delen, waardoor er boeiende gesprekken ontstaan.

 4. Energetische Workshop in de middag: De middag staat in het teken van ervaring en transformatie. De Energetische Workshop brengt een magische sfeer, waarbij de deelnemers de kans krijgen om diepgaande persoonlijke ontwikkeling te ervaren. Er is een overvloed aan mogelijkheden voor transformatie en het openen van nieuwe perspectieven.

 5. Magie en Transformatie: Tijdens de workshop ontstaan er een ongrijpbare magie. De deelnemers ondergaan transformaties op energetisch niveau, en er is een collectief gevoel van groei en empowerment.

 6. Afsluiting met een gevoel van vervulling: De dag eindigt met een gevoel van diepe vervulling en verbondenheid. Niet alleen wordt er waardevolle kennis opgedaan over de huidlagen, maar maken we ook samen een reis van persoonlijke groei door.

 7. Terug naar huis met een glimlach: Met een glimlach op ons gezicht keer je huiswaarts, wetende dat deze dag niet alleen een moment van leren was, maar ook een mijlpaal is in de individuele reizen naar zelfontdekking en bewustwording.

Feedback: 

- We hebben genoten van je fijne energie en hoe heerlijk we ons voelen.

- Het was het dubbel en dwars waard

- Dank voor al je kennis: superwaardevol!

_X4A8106_LOWER_RES_edited.jpg

Deze dag werd eerder beoordeeld met een cijfer 9

Geplande dagretraites: de komende tijd staan er dagretraites gepland voor besloten groepen. Als jij met jouw collega's dit ook wil ervaren of als je wil aansluiten bij een open dagretraite, mail dan naar info@willemijnbos.nl, dan houd ik je op de hoogte en dan bespreken we wat voor jou of jullie passend is.

Workshop; halve dag

Als een halve dag voor jou of jouw team passender voelt, kan dit met een workshop ook. Ik start dan met een kortere lezing en doe dan een energieworkshop. Ik kan ook alleen een energieworkshop geven in een halve dag.

_X4A8499_LOWER_RES.jpg

Geplande workshops "De Verborgen Kracht van de Huid." 

10 december van 13.00 tot 17.00 uur: Workshop De verborgen kracht van de huid: De weg naar innerlijke wijsheid. Op deze zondagmiddag nodig ik je uit om deel te nemen aan de inspirerende workshop, "De Verborgen Kracht van de Huid." Deze workshop dient als een kennismaking met het Vier Lagen Model van de huid.

Vervolgens zullen we overgaan op een Energetische Workshop waarin we inzoomen op jouw eigen Energetische Huid. Neem jij je eigen ruimte in met je talenten of voel je een kriebelend verlangen dit te gaan doen?

 

Bereid je voor op een inspirerende middag vol inzichten, verbinding en innerlijke groei. 

Belangrijke gegevens:

 • Datum: zondagmiddag 10 december 2023

 • Locatie: Yoga studio Yoia, Korte Haven 125, BH, Schiedam

 • Tijdstip: van 13.00-17.00 uur

 • Kosten; 99 euro.

 • Tip: Het is fijn om soepele kleding aan te doen.

 • Veldhouder: Ineke Hoogland

 • Aanmelden: Als je hier bij wil zijn, kun je mailen naar; info@willemijnbos.nl

 • Willemijn Bos Facebook
 • Willemijn Bos Instagram
bottom of page