top of page

Workshop! De verborgen kracht van de huid: De weg naar innerlijke wijsheid

Workshop "De Verborgen Kracht van de Huid."

Op zondagmiddag 10 december, van 13.00 tot 17.00 uur, nodig ik je uit om deel te nemen aan de inspirerende workshop, "De Verborgen Kracht van de Huid." Dit is jouw eerste stap op de reis naar zelfontdekking, innerlijke transformatie en deelname aan de volledige opleiding tot Mind-Body-Energy Coach van de Huid.


Wat kun je verwachten?

Deze workshop dient als een boeiende kennismaking met de unieke benadering van de huid als de spiegel van ons innerlijke zelf en de opleiding die je aansluitend kan volgen.


Bereid je voor op een inspirerende middag vol inzichten, verbinding en de belofte van een prikkelende reis naar zelfbewustzijn en innerlijke groei. Die middag kijk ik ernaar uit om je meer te vertellen over de opleiding tot Mind-Body-Energy Coach van de Huid.


Alvast wat achtergrondinformatie over de opleiding


Maak het onbewuste bewust - van verwonding naar een wonder

Wil jij ook zelf ervaren en leren hoe je de verborgen geheimen van de huid kunt onthullen? Hoe je verwondingen kunt herkennen en transformatie kunt bewerkstelligen om de wonderen en talenten in jou te laten bloeien? Dan is de opleiding tot Mind-Body-Energy Coach van de Huid iets voor jou.


Waarom kiezen voor onze opleiding?

Wil jij ook een levenslange transformatie ervaren en successen behalen door het opdoen van diepgaande kennis over de diepere betekenis van huidproblemen op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau?


De opleiding tot Mind-Body-Energy Coach ondersteunt jou om een ervaren deskundige te worden en jou te bemoedigen op reis te gaan naar zelfontdekking en transformatie.

Willemijn Bos, heeft tientallen jaren ervaring in niet alleen de reguliere geneeskunde maar heeft zelf een verdiepingsslag gemaakt naar de holistische geneeskunde. Hierdoor is zij een autoriteit op het gebied van huidlagen, mentaal-emotionele en energetische genezing.


Volg de opleiding samen met gelijkgestemde individuen die samen op reis gaan om de diepten van de huid en het zelf te verkennen en te begrijpen.


Wat komt aanbod tijdens de opleiding:


Fysiek - hoornlaag De hoornlaag is de eerste laag van je huid die zichtbaar is voor anderen. Deze module concentreert zich op ons fysieke lichaam en hoe het zich manifesteert in onze huid. De hoornlaag symboliseert wat anderen aan de buitenkant kunnen zien, zoals irritaties. Onze fysieke gezondheid wordt beïnvloed door wat we eten en hoe onze omgeving op ons inwerkt. Deze module moedigt bewustzijn aan over hoe ons lichaam reageert op externe invloeden en voeding.


Mentaal - opperhuid De opperhuid is de tweede laag en vertegenwoordigt ons mentale welzijn. Onze gedachten vormen wie we zijn en stralen uit naar de wereld om ons heen. Om onze huid te helpen kalmeren en reinigen, is het essentieel om op zoek te gaan naar de zuiverheid van onze gedachten. Bewust worden van onze gedachten kan de geest kalmeren en indirect onze huidgezondheid verbeteren.


Emotioneel - lederhuid De lederhuid is de derde laag van de huid en is rijk aan gevoelszintuigen. Deze laag symboliseert onze emotionele staat en ons vermogen om emoties te verwerken. Hoe we ons emotioneel voelen en hoe we met onze gevoelens omgaan, beïnvloeden onze huidgezondheid. Deze module legt de nadruk op emotionele stabiliteit, veerkracht en harmonie. Het benadrukt hoe onze huid zich weerspiegelt in onze emotionele toestand.


Energetisch - onderhuids Het onderhuids bindweefsel, de diepste laag van de huid, staat symbool voor onze levensenergie. Onze huid fungeert als een boodschapper van wat er op energetisch niveau in ons lichaam gebeurt. Deze module moedigt aan om te onderzoeken wat er diep van binnen speelt, wat ons blokkeert en remt in de vrije stroom van energie. Het richt zich op het herstellen van energetisch evenwicht en het vinden van onze innerlijke kracht, waarbij de huid fungeert als een gids naar oplossingen.


Deze vier stappen n.a.v. de vier huidlagen vormen samen een holistische benadering van welzijn, waarbij fysieke, mentale, emotionele en energetische aspecten van ons wezen worden geïntegreerd en in verband worden gebracht met de gezondheid van onze huid en ons algehele welzijn.


"Ontdek de schoonheid diep verscholen in jezelf, net zoals we de geheimen van de huid onthullen. De reis van verwonding naar wonder begint binnenin."

De opleiding tot Mind-Body-Energy Coach onderscheidt zich op een krachtige manier door een diepgaande en holistische benadering van zelfontwikkeling en welzijn te bieden, met de huid als de spiegel van deze innerlijke reis.


Wat deze opleiding uniek maakt, zijn de volgende kenmerken:

 1. Holistische benadering: In tegenstelling tot veel traditionele opleidingen richt deze opleiding zich niet op uiterlijke schoonheid, maar omarmt het de volledige persoonlijke transformatie wat resulteert in een schoonheid van binnenuit. Het integreert fysieke, mentale, emotionele en energetische aspecten van ons wezen, waarbij de huid fungeert als een gids naar zelfbewustzijn.

 2. Deskundige Begeleiding: De opleiding wordt geleid door Willemijn Bos, een autoriteit op het gebied van holistische geneeskunde, met tientallen jaren ervaring. Haar expertise en passie voor persoonlijke groei maken deze opleiding bijzonder waardevol.

 3. Diepgaande Kennis: Elk onderdeel van de opleiding duikt diep in de betekenis en symboliek van verschillende huidlagen. De opleiding reikt verder dan oppervlakkige kennis en moedigt jou aan om je eigen begrip van zichzelf en anderen te verdiepen.

 4. Innerlijke transformatie: Deze opleiding gaat verder dan alleen het verkrijgen van kennis. Het biedt tools en inzichten om innerlijke transformatie mogelijk te maken. Je leert hoe je negatieve patronen kunt doorbreken en innerlijke harmonie kunt bereiken.

 5. Een opleiding van gelijken: De opleiding brengt gelijkgestemde individuen samen die zich inzetten voor persoonlijke groei en bewustzijn. Dit creëert een ondersteunende gemeenschap waarin deelnemers elkaar inspireren en stimuleren.

 6. Energetische wijsheid: Het unieke aspect van het verkennen van de energetische lagen van de huid onderscheidt deze opleiding van anderen. Het benadrukt het belang van levensenergie en helpt studenten blokkades te identificeren en te overwinnen.

Kortom, deze opleiding gaat verder dan de bovenste huidlaag. Het biedt een transformerende reis naar zelfontdekking en innerlijke kracht. Het verenigt wetenschap, spiritualiteit en praktische toepassing in een unieke en krachtige leerervaring.


Programmaoverzicht

 • Workshop Startdatum: Zondagmiddag 10 december van 13.00 uur tot 17.00 uur in yogastudio Yoia in Schiedam. Hier kun je kennismaken en samen met mij en gelijkgestemden je intenties voor de jaaropleiding vastleggen.

 • Jaaropleiding: De opleiding zelf begint in januari 2024 en duurt tot december 2024. We ontmoeten elkaar maandelijks, met uitzondering van de maanden juli en augustus. In totaal zijn er 10 lesdagen verdeeld over 5 blokken. Elke lesdag biedt een diepgaande lezing, ervaring met behandelingen en zelfreflectie.

 • Lunch: Tijdens de lesdagen geniet je van een heerlijke lunch op een externe locatie, waar je in een ontspannen sfeer kunt socializen met medestudenten.

Meld je aan

Ben je geïnteresseerd in deze unieke opleiding tot Mind-Body-Energy Coach van de Huid? Wil je meer weten over het programma? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: info@willemijnbos.nl.


Kies voor transformatie, kies voor zelfontdekking, en laat de wonderen van de huid en het zelf voor jou onthuld worden.

Ontdek de kracht van de huid en je innerlijke zelf met de Opleiding Mind-Body-Energy Coach van de Huid.

52 views0 comments

Comentarios


 • Willemijn Bos Facebook
 • Willemijn Bos Instagram
bottom of page