top of page

What a journey

Vandaag ronde ik de jaartraining Energy-led-facilitation van twee bijzondere teachers, Rianne Manten en Altazar Rossiter. Een intense reis, waarin ik oncomfortabele stukken doorvoelde met onzekerheid, angst, shock: en ik stapte door de poort naar een nieuwe ruimte


Deze nieuwe ruimte is mede ontstaan, omdat ik dinsdag mijn laatste poli deed als dermatoloog. Ik kon nog voor het laatst ervaren hoe ik mij verhoud tot de mens, in de rol van patiënt: humor, plezier, flow en ook een deel met een stretch van mijn binnenwereld, passeerden de revue.

Tijdens de lunch ontving ik van mijn collega ‘s in Dermahaven een warm bad met liefdevolle woorden, beelden, en prachtige kristallen


Een nieuwe fase in mijn leven is begonnen!

21 views0 comments

Kommentarer


  • Willemijn Bos Facebook
  • Willemijn Bos Instagram
bottom of page