top of page

Wat past voor jou?

Afgelopen week hield ik een lezing voor stichting Koel voor huisartsen over reguliere dermatologie: heerlijk weer eens bewegen in het veld, waar ik altijd ook zo van genoot: met collega artsen sparren en verdiepen

En vandaag gaf ik een masterclass ‘Voed je darm en huidgezondheid’ voor Energetica Natura: ik zie in mijn praktijk mensen die allen op hun eigen wijze een reis maken naar heling van hun huid: regulier met verschillende vormen van medicatie of complementair met voeding op vele uiteenlopende manieren. Ik zie daarbij de helende effecten van al deze verschillende manieren. En ik zie soms ook dat het gedeeltelijk verbetering of geen verbetering geeft.

Dat geldt ook voor mijn eigen coachende manier van werken in de onderlagen van de huid: een deel ervaart heling van de huid en een deel ervaart deels of geen verbetering van de huid. Figuurlijk gezien voelt iemand zich meestal veel lichter na een consult.

Er zijn ook mensen die combinaties van behandelingen doen.

Wat is dan het beste? Ik denk dat ieder zijn eigen weg kiest die voor hem of haar past: op z’n eigen tempo en eigen Wijze. Daar zit voor mij de schoonheid


2 views0 comments

Comments


  • Willemijn Bos Facebook
  • Willemijn Bos Instagram
bottom of page