top of page

Bezield leven en werken: jouw kennis in balans met passie!

Updated: Feb 14, 2023

Jarenlang voelde ik mij voldaan door in mijn leven en werk als dermatoloog richting te kiezen vanuit waardevolle kennis. En daarnaast ontstond een toenemende leegte en een

diep verlangen om weer passie en inspiratie te voelen in mijn werk, relatie en lijf.

Ik ging op reis naar de onderliggende lagen, mentaal-emotioneel en energetisch. Ik doorvoelde onderdrukte emoties en ontdekte, waar ik mijn talenten en passie in de schaduw had gezet: nu voel ik steeds meer de magie van passie verbonden met kennis!

In het kader van de Energy-Led training van de Bridgeman Academie organiseer ik op 10 juli 2022 een middag voor zorgmedewerkers:


Graag deel ik in deze middag met jou mijn ervaring over hoe je vanuit een (lijf)klacht kunt bewegen naar de onderliggende lagen mentaal-emotioneel of energetisch, zodat jij deze zelf kan herkennen. Daarnaast kan je zelf ervaren wat er voor jou in de onderliggene mentaal-emotionele en energetische laag speelt.

Je leven, de gezondheidszorg en onze toekomstige generaties zijn klaar voor jou unieke talenten vanuit passie en energie!


Locatie: yogastudio Yoia in Schiedam

Datum: 10 juli 2022

Tijdstip: 12.30 uur-17.00 uur


Als je hier graag aan wil deelnemen, stuur me dan een bericht: info@willemijnbos.nl138 views0 comments

Comments


  • Willemijn Bos Facebook
  • Willemijn Bos Instagram
bottom of page