top of page

Online lezing Jeuk en Kundalini-Levensenergie

Jeuk kan intens onaangenaam zijn, en krabben kan op korte termijn bevrediging en verlichting geven. Wat is de oorzaak van jou jeuk? Als je door een dermatologische bril naar jeuk kijkt, is er val alles te zien in de huid, zoals bijvoorbeeld histamine.

Als je door een energetische bril naar jeuk kijkt dan zijn er 2 facetten. Een onaangenaam stuk het kriebelende/brandende gevoel en daarnaast het opgeluchte gevoel wat ontstaat bij krabben.

Het onaangename stuk is waardevol om daar een in te zoomen op de lagen eronder: wat wil er gezien worden? Welk schreeuw wordt er zichtbaar in de huid? De andere kant de bevrediging: welk kriebelend verlangen of talent mag jij gaan openen om nog veel meer bevrediging te krijgen in je leven: fysiek, op je werk of in je relatie?

Ik geef binnenkort weer een online lezing en neem je mee om jeuk te zien in relatie tot kundalini- of levensenergie; welke blokkades kunnen en rol spelen en en potentieel kan openen?

Het is ook supertof dat op celniveau jeuk en levensenergie ook helemaal complentair aan elkaar zijn. Hier zal ik ook over vertellen!


Als je erbij wil zijn mail dan naar Info@willemijnbos.nl dan houd ik je op de hoogte!

Je krijgt een zoomlink voor als je er live bij wil zijn en je krijgt als je je aanmeldt, de opname achteraf toegestuurd.

104 views0 comments

Commentaires


  • Willemijn Bos Facebook
  • Willemijn Bos Instagram
bottom of page