top of page

Masterclass De Kleurrijke Huid

Afgelopen vrijdag ging ik met een groep op reis door de lagen van de huid in een masterclass, een co-creatie met Annelies Aarts. Van alles kwam voorbij fysieke huidziekten, wetenschappelijke literatuur en mijn ervaringen van het afgelopen jaar waarin ik werkte met het Vier Lagen Model van de Huid. En we kwamen in actie met beweging! Wat was het een bijzondere dag met zoveel facetten.

Een aantal reacties van de deelnemers:

-ik zie nu de verbanden

-het voelt als een reset

-een openbaring

-vlot en luchtig

-wanneer komt er meer?

Ik voel me nog steeds vervuld van wat er allemaal aangeraakt werd in mij en in de groep en hoeveel er in beweging kwam deze dag en erna

6 views0 comments

Comments


  • Willemijn Bos Facebook
  • Willemijn Bos Instagram
bottom of page