top of page

Het heilige huwelijk & de huid

Rianne Manten spreekt met huidarts Willemijn Bos. Hoe ze haar reis binnen de opleiding .Into me I see van Rianne heeft doorvertaald in haar vak als dermatoloog. En hiermee nu zelf als energiewerker zich inzet voor cliënten met huid vraagstukken. Niet alleen medisch kijkt maar hierin ook de energetische verkrampingen meeneemt in de heling. Hoe het basisconcept van aarde en eenheid, mannelijk en vrouwelijk, vrije stroom van levensenergie, contractie en expansie [content van .Into me] ook allemaal in de huid en huidlagen symbolisch terug te vinden zijn. Zowel de verwonde en verkrampte expressie als de vrije stroom ervan.


Nieuwsgierig? Luister dan naar de opname.


De Podcast het heilige Huwelijk & de Huid. Rianne in gesprek met Willemijn Bos:


Facebook Update van Rianne Manten

Vanmorgen heb ik een super fijne podcast opgenomen samen met arts, coach en energiewerker Willemijn.


Ze heeft me n.l. ontroerd en geraakt met haar authentieke en wijze doorvertaling van. Into me I see naar haar eigen werkveld en expertise.


We hebben gesproken over haar reis binnen mijn opleiding .Into me I see en hoe zij haar doorleefde ervaringen hiervan heeft geïntegreerd in haar vak als dermatoloog.


Hoe ze nu zelf als energiewerker zich inzet voor cliënten met huid vraagstukken en hierin de energetische onderstroom meeneemt in de heling.


Hoe het basis concept van aarde en eenheid, mannelijk en vrouwelijk, aanwezigheid en vrije stroom, contractie en expansie [ content van .Into me ] ook allemaal in de huid en huidlagen symbolisch terug te vinden zijn.


Als verwonde en verkrampte expressie als zowel de vrije stroom ervan.


We hebben samen veel lol ervaren tijdens de opname en veel herkenning in de doorleefde ervaringen en delen passie voor energiewerk en de vrije stroom van levensenergie.


Begin januari zal ik deze opnamen van bijna een uur online beschikbaar maken.


En… er komt een vervolg opname!

Over seksuele energie en de huid.


Keep you posted.

94 views

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
  • Willemijn Bos Facebook
  • Willemijn Bos Instagram
bottom of page