top of page

2023-2024

Eind 2023 was ik 1 jaar gestopt als dermatoloog en dus ook 1 jaar ondernemer en 1 jaar kon ik bewust kiezen: waar besteed ik mijn tijd en energie aan.

Wat kwam er overvloed naar mij toe in 2023! Bijzondere consulten met cliënten met een huidaandoening, waarin transformatie plaatsvond in inname van ieders eigen fysieke en energetische ruimte.

Consulten met collega’s uit de zorg, die zelf behoefte voelden om nog meer in hun eigen ruimte te gaan staan en hun eigen talenten te laten zien.

En bijzondere momenten:

-meerdere artikelen waaronder een artikel in het Nederlands Tijdschrift van Dermatologie en Venereologie,

-zelf deelnemen en presenteren op het SNNDV congres,

-meerdere podcasts, in december 2023 nog een bijzondere opname voor een podcast ‘Nieuwe Geluiden in de dermatologie,’

-live en online lezingen gegeven en

-het neerzetten van mijn eigen concept in energetisch groepswerk: een dagretraite met lezing, lunch en een energetische workshop: wauw dat vind ik echt heel tof om te doen!!

Mijn nieuwe manier van werken, nodigde mij uit om ook steeds mijn eigen stukken aan te kijken, ook als die oncomfortabel zijn.

Zo waren er onder andere, spiegels van mijzelf, in gedrag van mijn kinderen, die ik heel oncomfortabel vond en soms nog vind: juist daar mocht ik zelf mee aan de bak!

En juist daar waar ik mij verschuilde achter een ander, mocht ik gaan staan voor mijn eigen verhaal en me uitspreken, ook al voelt dat soms spannend.

En het zelf steeds weer meer belichamen van bewust kiezen, tussen actie en rust en waar en met wie besteed ik mijn tijd. Ik merkte dat ik met gemak heerlijk ga op actie en dat ik groei in het toelaten van rust.

Ik voel me trots en dankbaar voor alle ervaringen van 2023 in mijn nieuwe werk en ik heb genoten van mooie belevenissen met mijn man en kinderen .

Ik kijk uit naar de geplande en nieuwe avonturen in 2024!

0 views0 comments

Comments


  • Willemijn Bos Facebook
  • Willemijn Bos Instagram
bottom of page