top of page
_X4A8106_LOWER_RES_edited.jpg

Hi

Ik ben Willemijn

Hoe zit ik zelf in mijn vel? Toen ik mijzelf deze vraag stelde, na het overlijden van mijn moeder in 2019, realiseerde ik mij dat mijn leven zwaar voelde; zwaar in emoties en in mijn lijf.  Ik voelde het verlangen om mijn leven lichter te maken. En dat deed ik. Ik heb onbewuste emoties doorvoeld en losgelaten. 

Daarna was mijn leven als moeder, echtgenoot en vriendin veel lichter en was ik meer in flow! In mijn werk als Dermatoloog voelde ik dat het tijd was voor verandering.

The roots of your skin and being are love & kindness

Omdat ik het gevoel had als dermatoloog, dat er meer lagen onder de huidziekte aanwezig zijn, dacht ik erover om psychologie te gaan studeren. Dit liep echter anders.

Na bijna 10 jaar werken als dermatoloog, was het tijd voor een nieuwe fase. Met de combinatie van mind-body coaching, leefstijlopleiding en energetisch geneeskunde, heb ik zelf ervaren wat het loslaten van onbewuste emoties, leefstijlaanpassingen en het ervaren van mijn schaduwkanten, kan doen. Wat een bevrijding om eindelijk op de lagen te komen waar echte transformatie ontstaat. Daarna was mijn leven privé en mijn werk als dermatoloog, zo veel meer in flow!

 

Door de  opgedane kennis en mijn eigen ervaring, kon ik in mijn werk als dermatoloog bij huidpatiënten de onderliggende laag onderzoeken, waar de angel van hun huidprobleem aanwezig was. Daarnaast begeleide ik vanaf toen mensen die ‘niet goed in hun vel zaten.’

 

Ik begeleid nu met aandacht en tijd iedereen die open staat om een laag dieper te kijken wat er speelt.

 

Ik woon met mijn man en 3 dochters in Schiedam, vlak bij Rotterdam.

Hoe kan ik je helpen?

In welke huidlaag mag jij loslaten?

  • Willemijn Bos Facebook
  • Willemijn Bos Instagram
bottom of page